Despre ea s-a spus că a fost amanta lui Nicolae Ceauşescu! Este o artistă de renume

+3 click pentru
galerie

Despre ea s-a spus că a fost amanta lui Nicolae Ceauşescu! Este o artistă de renume © arhivă

Elena Petrescu a fost soţia lui Nicolae Ceauşescu, dar şi marea iubire a liderului comunist. Cu toate acestea, a avut ochi şi pentru alte femei! La un moment dat, chiar se zvonea că are o amantă. Şi nu era vorba despre orice femeie, ci de cea considerată "cea mai frumoasă din România".

Escapadele amoroase ale Elenei nu au rămas neobservate, iar după căderea regimului comunist, au devenit subiecte de discuţie în adevăratul sens al cuvântului. Nici Nicolae Ceauşescu n-a scăpat de gurile rele. La acea vreme, se spunea că liderul comunist are o slăbiciune pentru o renumită artistă. 

Femeia care i-ar fi pus inima pe jar lui Nicolae Ceauşescu ar fi fost chiar Matilda Pascal Cojocăriţa, frumoasa artistă de folclor. După ce a câştigat un concurs de Miss, în 1979, a devenit femeia cea mai dorită şi cea mai apreciată din ţară.

Iar Elena Ceuşescu ştia că liderul comunist o simpatizează, motiv pentru care nu a fost niciodată de acord ca artista să fie prezentă la petrecerile lor. Inevitabilul s-a întâmplat şi, la un moment dat, Ceauşescu i-a sărutat mâna Matileri Pascal Cojocăriţa. Atunci, pare-se că Elena Ceauşescu a făcut o criză de gelozie!

"Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artista. De aceea nu a fost de acord că Matilda să fie prezența la vreo petrecere de-a lor. Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița", spunea un apropiat al Matildei Pascal Cojocăriţa în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro