Amantul Marian sare în apărarea Vulpiţei şi aruncă bomba. Este îndrăgostit de Veronica. ''Eu pot să-i ofer afecţiune şi iubire''

Amantul Marian sare în apărarea Vulpiţei şi aruncă bomba. Este îndrăgostit de Veronica. ''Eu pot să-i ofer afecţiune şi iubire'' © Captură

Răsturnare de situaţie, miercuri seara, la Acces Direct. Deşi în urmă cu două săptămâni punea sare pe rană în relaţia dintre Veronica şi Viorel, după ce a precizat că s-ar putea ca el să fie tatăl fetiţei lor, ei bine, lucrurile s-au schimbat, iar astăzi, Marian a sărit în apărarea fostei iubite.

Numele lui Marian a stat pe buzele tuturor, în ultimul timp, după ce Veronica a recunoscut că şi-a înşelat soţul cu el. În plus, amantul Marian a stârnit o stare de panică în sufletul lui Viorel, după ce a precizat că este posibil ca chiar el să fie tatăl fetiţei Veronicăi. Ei bine, după ce s-a constatat că Viorel este părintele real al micuţei, în urma testului de paterniatte, Marian nu se lasă.

Chiar dacă atunci când a fost în platoul ''Acces Direct'' s-a certat cu Veronica, astăzi, tânărul a decis să-i sară în ajutor şi a precizat că el crede că problemele din relaţia lor sunt provocate de Viorel, care nu-i oferă afecţiune Veronicăi, motiv pentru care aceasta l-a înşelat şi a căutat în altă parte ceea ce nu a găsit acasă.

''Sunt de partea Veronicăi. Dacă Viorel îi oferea mai multă afecţiune, cum Veronica are nevoie, eu cred că totul de la Viorel pleacă. Eu cred că Viorel a făcut-o să meargă să reclame tot. Eu chiar mă ofer să-i ofer tot ajutorul. El nu-i oferă afecţiune. Tu nu ai chef nici de muncă. Se poate zice şi aşa ( n.r întrebat dacă este îndrăgostit de Veronica). Eu pot să-i ofer Veronicăi afecţiune şi iubire'', a spus Marian.

Dacă vă gândeaţi că Viorel a fost deranjat de cuvintele de dragoste primite de soţia sa din partea lui Marian vă înelaţi, pentru că, ce credeţi. Întrebat ce părere are, Viorel a precizat că nu este treaba lui, ci dacă o vrea pe Vulpiţă, Marian trebuie să discute cu tatăl acesteia. ''Dacă vrei să o iei discută cu taică-su nu cu mine'', a spus Viorel.

De cealaltă parte, Veronica nu a părut interesată de propunerea primită şi spune că nu mai vrea să continue cu niciunul. ''Nici cu unul, nici cu altul'', a spus Veronica la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro