Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A alarmat pe toată lumea: ”S-au speriat și copiii”

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, probleme serioase de sănătate. A alarmat pe toată lumea: ”S-au speriat și copiiii” © facebook

Mirela Vaida trece prin momente nu tocmai plăcute. Prezentatoarea de la Acces Direct și-a anunțat fanii că are ceva probleme de sănătate, dar a ținut să precize încă de la început că nu este vorba despre coronavirus.

Coronavirusul a reușit să alerteze o întreagă planetă după ce peste 2000 de persoane și-au pierdut viața, iar alte aproape 100.000 se luptă zi de zi cu virusul din China cu care au fost infectați. 

După ce virusul a ajuns în Italia, românii nu mai sunt liniștiti deloc, iar orice mică afecțiune este tratată cu foarte mare seriozitate, ca și în cazul Mirelei Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct. 

Vedeta și-a anunțat fanii că are o problemă de sănătate, mai exact otită, și a ținut să precizeze încă de la început că nu este vorba despre virusul provenit din China. Afecțiunea trebuie tratată cât mai rapid, așa că soacra este cea care se ocupă că Mirela Vaida să fie cât mai rapid în formă. Aceasta a ales un altfel de tratament pentru prezentatoare, un tratament băbesc de care vedeta nu este tocmai încânătată, dar speră să dea roade. 

”Nu-i coronavirus! E otită... M-a bagat soacra-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gat, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub caciulă!! Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii.. Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacra-mea un pic de mine...?”, le-a spus Mirela Vaida fanilor săi de pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro