Mirela Vaida, reacţie dură pentru primarul din Blăgeşti: "Cum vă permiteţi să spuneţi aşa ceva?"

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, reacţie dură pentru primarul din Blăgeşti: "Cum vă permiteţi să spuneţi aşa ceva?" © Captură Video

Mirela Vaida a răbufnit. După ce primarul din Blăgeşti, localitate în care locuiesc Veronica şi Viorel, a rupt tăcerea, celebra prezentatoare nu a mai rezistat şi i-a dat o replică dură acestuia.

Pe timpul pauzei publicitare de la "Acces Direct", Mirela Vaida a aflat de un articol publicat într-un cotidian, în care primarul din Blăgeşti era revoltat pentru faptul că i-ar fi fost făcută localitatea de râs. Primarul i-a oprit ajutorul social dat lui Viorel şi ar fi spus despre Veronica şi soţul iei că sunt "mai ieftini la minte". Prezentatoarea a reacţionat imediat şi i-a dat o replică acidă acestuia.

"Domnule primar, dacă eu, prezentatorul acestei emisiuni, mi-aş permite să spun de vreun invitat de-al meu că este ieftin la minte, eu aş fi imediat, dar imediat, în secunda doi, sancţionată, domnule primar. Dumneavoastră, pe poziţiile publice pe care le ocupaţi, votat fiind de aceşti oameni ieftini la minte, cum vă permiteţi? Nu vreţi să le scoatem un certificat medico-legal şi să nu vă mai voteze? Că înţeleg că la vot ei sunt egali şi cu doctorii şi cu profesorii şi cu corporatiştii şu cu dumneavoastră, domnule primar, care sunteţi mai deştept. Păi dumneavoastră nu cumva sunteţi pe poziţia asta de primar datorită ăstora ieftini la minte, domnule primar? Cum vă permiteţi să spuneţi aşa ceva? (...) Eu nu sunt în măsură niciodată să îmi aleg invitaţii în funcţie de câte studii au. Toţi sunt cetăţeni ai României? Au drepturi egale? Atât timp cât nu au un certificat medico-legal prin care să fie unul scos că e mai ieftin la minte, cum spuneţi dumneavoastră, dar chiar şi aşa, cine le dă dreptul sau ne dă dreptul să îi discriminăm noi pe ăia? Nu sunt şi ei oameni? Sau pe cei care nu se pot deplasa singuri că au poate o dizabilitate? Cine ne dă nouă dreptul să nu-i ivităm pe ăia? Dar ce, ăia nu sunt oameni?", a spus Mirela Vaida la "Acces Direct".

De asemenea, Mirela Vaida a susţinut că dacă ar fi acum în locul primarului din Blăgeşti, prezentatoarea le-ar cere iertare Veronicăi şi lui Viorel pentru faptul că i-a judecat în acest fel.

"Domnule primar, ceea ce aţi făcut dumneavoastră mi se poare foarte grav. Dacă dumneavoastră sunteţi în această funcţie, bazându-vă pe voturile ăstora ieftini la minte, eu zic că ar trebui să plecaţi acum din funcţie. Şi să vă mai mai spun ceva, dacă nu erau ăştia ieftini la minte, cum le ziceţi dumneavoastră, eu cred că unii ca dumneavoastră nu erau pe poziţii publice, în posturi cheie ale comunităţilor care ne conduc. Mie mi se pare ruşinos ce faceţi. (...) Mi se pare strigător la cer. Mie, personal, mi-ar veni, dacă aş fi în locul dumneavoastră aş avea bun simţ şi aş suna sau măcar le-aş spune lor în privat: îmi cer ieratare, am fost mai ieftin la minte când v-am judecat greşit", a mai spus prezentatoarea în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro