AMRCR infirmă zvonurile: Nu se suspendă activitatea lanțurilor de magazine alimentare

AMRCR infirmă zvonurile: Nu se suspendă activitatea lanțurilor de magazine alimentare © Foto simbol arhivă

În ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri lansate în spațiul public privind suspendarea activității lanțurilor de magazine alimentare. În acest sens, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a intervenit printr-o reacție și a infirmat totul: AMRCR nu are intenția să închidă vreun magazin cu produse alimentare ce își desfășoară activitatea pe teritoriul țării noastre.

George Bădescu, directorul executiv AMRCR, a transmis un comunicat de presă, după apariția în spațiul public a mai multe zvonuri. AMRCR spune astfel că nu au avut și nici nu au loc în prezent discuții, oficiale sau neoficiale, despre închiderea unor lanțuri de magazine alimentare din România, în plină pandemie de coronavirus. 

"Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare, Asociația Marilor Rețele Comericale din România (AMRCR) infirmă categoric astfel de informații mediatizate sub diferite forme.

Nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent discuții oficiale sau neoficiale privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România", a transmis George Bădescu, directorul executiv AMRCR.

Amintim că ministrul Marcel Vela a transmis că s-a hotărât suspendarea activității de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

De asemenea, suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear, realizate în spaţiile închise.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro