Mesaje sfâșietoare pentru Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai 19 ani, după ce a născut! Apropiații sunt în stare de șoc

Mesaje sfâșietoare pentru Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai 19 ani, după ce a născut! Apropiații sunt în stare de șoc © Facebook.com

Familia Anei Maria, dar și apropiații fetei sunt în stare de șoc! Aceasta a murit la numai 19 ani, la doar o lună după ce a născut. Pe pagina de Facebook a tatălui fetei au început să curgă sute de mesaje din partea oamenilor care au auzit de tragica poveste și nimeni nu-și explică cum anume s-a putut produce o asemenea tragedie.

Tatăl Anei Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila, moartă la numai o lună după ce a născut din cauza faptului că medicii au uitat să-i scoată o bucată din placentă, este răvășit de durere. Pe pagina lui de Facebook, bărbatul a făcut cu ochii în lacrimi un live în care le spune oamenilor durerea lui. 

Pe pagina de Facebook a tatălui Anei Maria, oamenii au transmis sute de mesaje dureroase, după moartea fetei de numai 19 ani. 

„Dumnezeu să o ierte! Off, nu pot să cred că s-a stins așa tânără și a lăsat și un pui mic. Când se va schimba ceva la noi în țară nu știu.../ Dumnezeu să te ierte, prințesă /  Offf, prea tânără ai plecat dintre noi / Fii puternic, Leontin. De dragul fetei tale! Se va face dreptate. Mulți dintre noi am rămas fără cuvinte! Regrete eterne și Dumnezeu să o ierte” sunt doar câteva dintre sutele de mesaje pe care tatăl Anei Maria le-a primit din partea oamenilor, pe pagina lui de Facebook. 

Ana Maria va fi înmormântată astăzi

Familia Anei Maria trece prin momente cumplite. Tânăra de numai 19 ani va fi înmormântată astăzi și toți cei care au iubit-o sunt așteptați de tatăl și mama fetei, să o conducă pe aceasta pe ultimul drum. 

Ana Maria a murit la numai o lună după ce a devenit mămică, din cauza faptului că medicii au uitat să-i scoată o bucată din placentă. Acest lucru s-a descoperit în urma efectuării autopsiei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro