Tatăl Anei Maria, fata moartă la o lună după ce a născut, strigăt de durere: „Nu pot trăi fără tine!”

Tatăl Anei Maria, fata moartă la o lună după ce a născut, strigăt de durere: „Nu pot trăi fără tine!” © Facebook.com

Tatăl Anei Maria, tânăra din Brăila care s-a stins la o lună după ce a născut este sfâșiat de durere. În fiecare zi, bărbatul postează mesaje cutremurătoare pe Facebook și nu-și poate reveni din pierderea propriului său copil. Ana Maria a murit la numai 19 ani, după ce a făcut septicemie. 

Ana Maria, tânăra de numai 19 ani din Brăila care a murit la o lună după ce a născut a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au iubit-o, dar mai ales în inimile părinților săi, care au crescut-o cu atâta grijă și care sunt, acum, sfâșiați de suferință. 

Pe pagina lui de Facebook, tatăl Anei Maria, tânăra din Brăila care a murit la numai 19 ani, a postat un mesaj sfâșietor. Pentru bărbat, fiecare zi care trece este un adevărat chin, pentur că știe că niciodată nu-și va mai vedea fiica pe care a crescut-o cu atâta grijă. Durerea este cu atât mai mare cu cât Ana Maria a lăsat o fetiță de numai o lună jumate, orfană de mamă. 

„Buna dimineața la toți prietenii mei. Si neața, fata mea de acolo de Sus...Mă auzi? Zi de zi simt că nu mai am putere😭😭😭😭😭😭. Offf fata mea, îngerul meu mi-e așa dor de tine, nu pot trăi fără tine 😭😭😭” a scris tatăl Anei Maria, pe pagina lui de Facebook. 

Ana Maria a murit la o lună după ce a născut

Ana Maria, tânăra din Brăila de numai 19 ani a murit la o lună după ce a născut. În urma autopsiei pe care chiar familia fetei a cerut-o, s-a descoperit faptul că aceasta a murit din cauza septicemiei cauzată de o bucată de placentă rămasă în uterul acesteia, pe care medicii nu au înlăturat-o. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro