Concluziile anchetatorilor, în privința profilului criminalului din Caracal. Ce caracteristici are Gheorghe Dincă

Concluziile anchetatorilor, în privința profilului criminalului din Caracal. Ce caracteristici are Gheorghe Dincă © Arhiva

A trecut o lună de când polițiștii au descins în casa lui Gheorghe Dincă, în urma apelului Alexandrei Măceșanu la 112. Ce aveau să descopere acolo oamenii legii a șocat întreaga Românie și a reprezentat cel mai grav caz de crimă din ultimii ani din țara noastră.

Anchetatorii au analizat profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă. Aceștia au concluzionat că ar putea fi vorba despre un criminal în serie, care nu le-ar fi ucis doar pe Alexandra și Luiza.

Potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă are câteva caracteristici care l-ar putea încadra în profilul unui criminal în serie. Printre acestea se numără faptul că ar fi avut mai multe victime, este preocupat să nu lase urme, are indiferență afectivă, este obsedat de propriile fantasme, tinde să comită aceleași fapte, este obsedat de manipulare și control, acționează haotic și este neatent la detalii.

Șeful DIICOT spune că Luiza ar putea fi în viață

Șeful DIICOT a declarat recent că nu este exclusă posibilitatea ca Luiza Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o și care a dispărut de acasă în aprilie anul acesta, să fie în viață.

“Noi am cerut urgentarea rezultatelor de la IML. Există un interes foarte mare, dar să vedem când ne vom trimite rezultatele. (...) Nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic“, a spus procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro