Când se încheie percheziția acasă la Gheorghe Dincă. "Ancheta a evoluat, avem şi alte probe"

Când se încheie percheziția acasă la Gheorghe Dincă. "Ancheta a evoluat, avem şi alte probe" © Captură video

Ancheta acasă la Gheorghe Dincă pare să se apropie de final. Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că deși a fost emis un nou mandat de percheziție, pe 15 zile, speră ca totul să se încheie mai devreme. 

Felix Bănilă a spus că ancheta a evoluat și au fost descoperite mai multe probe. Acesta a declarat că speră ca ancheta acasă la Gheorghe Dincă, în Caracal, să se încheie în următoarele zile. 

"Ancheta a evoluat, avem şi alte probe. (...) După ce vom finaliza cercetarea la faţa locului, în cadrul mandatului de percheziţie domiciliară, care va fi chestiune de câteva zile, mandatul a fost obţinut pentru 15 zile. Noi sperăm că vom finaliza mai repede", a spus procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă.

De asemenea, Felix Bănilă susține că nu este exclusă varianta ca Luiza Melencu să fie în viață. Sunt așteptate rezultatele de la IML. “Noi am cerut urgentarea rezultatelor de la IML. Există un interes foarte mare, dar să vedem când ne vom trimite rezultatele. (...) Nu excludem niciuna dintre variante. Testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente și nu putem exclude nimic“, a spus procurorul-șef al DIICOT, Felix Bănilă.

Declarații noi, care dau totul peste cap

Tonel Pop susține că procurorii DIICOT nu știau de existența ultimei persoane care a văzut-o pe Luiza Melencu în viață, deși a fost audiată de patru ori în dosarul inițial. De asemenea, mai spune el, oamenii legii nu au dorit să arate nicio pagină din dosarul dispariției Luizei, menționând că, în mare măsură, „a dispărut”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro