Ionuţ Anghel ar fi împlinit 10 ani. Mesajul cutremurător al mamei copilului ucis de maidanezi, în urmă cu şase ani, în Capitală

Ionuţ Anghel ar fi împlinit 10 ani. Mesajul cutremurător al mamei copilului ucis de maidanezi, în urmă cu şase ani, în Capitală © Arhivă

Data de 18 august trebuia să fie cea mai fericită pentru Andreea Anghel, mama lui Ionuţ Anghel, însă de şase ani, de când micuţul a fost sfâşiat de câini în Parcul Tei din Capitală, viaţa sa a fost dată peste cap.

Ionuţ Anghel ar fi împlinit 10 ani

Cazul lui Ionuţ Anghel a fost unul dintre cele mai dezbătute de la acea vreme, după ce micuţul a fost sfâşiat de câini, în timp ce se juca în parc. Au trecut şase ani de atunci, însă durerea este la fel de mare. Duminică, pe data de 18 august, Ionuţ ar fi împlinit zece anişori. Chiar dacă micuţul nu mai este printre noi, mama lui a decis să-i transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale.

Andreea Anghel a ţinut ca toată lumea să ştie că pe 18 august, în urmă cu zece ani, devena cea mai fericită femeie după ce Ionuţ intra în viaţa ei. Bucuria a durat puţin, pentru că în urmă cu şase ani, copilul a murit într-un fel teribil, după ce a fost muşcat de câinii maidanezi din Bucureşti.

”La Mulți Ani, Ionut! Ionuț, azi de ziua ta, îți doresc să fii fericit și să sărbătorești cu toți îngerașii, plecați la ceruri mult prea devreme!”, a scris Andreea Anghel pe Facebook.

Andreea Anghel a avut probleme grave de sănătate după pierderea copilului

Mama lui Ionuţ Anghel a trecut prin clipe teribile după ce şi-a pierdut unul dintre copii. Ba chiar a ajuns şi la spital din cauza problemelor de sănătate. Ajutată de familie, dar şi de gândul că băieţelul ei o vrea fericită, Andreea Anghel s-a pus din nou pe picioare, şi-a revenit, s-a recuperat şi a început să gândească pozitiv. Aceasta şi-a dat seama că doar aşa va putea să treacă mai uşor peste durere, mai ales că celălalt copil al său, dar şi soţul au mare nevoie de ea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro