Mama lui Ionuț, băiatul sfâșiat de câini, comparație cu cazul din Caracal: „Hienele atacă pe toate fronturile”

Mama lui Ionuț, băiatul sfâșiat de câini, comparație cu cazul din Caracal © Arhivă

În urmă cu patru ani, un alt caz șocant făcea înconjurul presei. Intens mediatizată, situația lui Ionuț Anghel, băiețelul care a murit sfâșiat de câini, a fost dusă până la cele mai înalte culmi, aducând în discuție legi și nepăsara autorităților.

Cam același lucru se întâmplă și în cazul ororilor de la Caracal. Cazul lui Gheorghe Dincă, acuzat că a ucis cel puțin două tinerem ține așa zisa primă pagină din media, de mai bine de trei săptămâni. Acest lucru a conturat niște linii paralele între cele două cazuri, sesizate chiar de mama lui Ionuț Anghel.

Ce asemănări a observat Andreea Anghel

Andreea Anghel, mama băiețelului sfâșiat de câini, în București, este oripilată de crimele din Caracal. Femeia s-a declarat revoltată de faptul că autoritățile se mișcă foarte lent. Totodată, îl laudă pe Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, admirând tenacitatea cu care luptă cu statul, pentru dreptate în cazul adolescentei. Tot ea a amintit de „nemernicii” care îi urmăreau peste tot familia, pentru a „arunca cu noroi” în urma dorinței de a face ceva.

Însă, cel mai important, Andreea Anghel a remarcat apariția așa zișilor „părerologi”, care conturează tot felul de scenarii fictive, fără să-și dea seama cât afectează oamenii implicați.

„Am fost sfătuiți să am/avem grijă ce declar/ăm public, și să am/avem grijă de noi si de copil. Oamenii o luaseră razna. Apăreau tot felul de “părerologi” care știau ei mai bine traseul copiilor, ce s-a întâmplat în ziua respectivă, cum au decurs lucrurile. După ce trece emoția publică, hienele atacă pe toate fronturile și prin toate mijloacele până ce victima/victimele cedează psihic și nu mai au puterea să lupte. Am trăit un adevărat coșmar, la propriu. Eu pot spune că în urma acestor comportamente am cedat psihic. Am fost făcută/ți praf prin toate mijloacele”, a spus Andreea Anghel, potrivit wowbiz.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro