Energică pe scenă, dar nu te aşteptai sa o vezi aşa în bucătărie. Andreea Bănică, o adevărată gospodină

+3 click pentru
galerie

Energică pe scenă, dar nu te aşteptai sa o vezi aşa în bucătărie. Andreea Bănică, o adevărată gospodină © instagram

Toată lumea o cunoaşte pe Andreea Bănică de ani de zile, însă puţini ştiu că acasă este o adevărată gospodină. Vedeta are un soţ pe care îl iubeşte foarte mult, dar şi doi copii de care are mare grijă. Cântăreaţa le pregăteşte cele mai gustoase preparate. 

Andreea Bănică este cunoscută de ani de zile pentru că are o apariţie spectaculoasă la fiecare concert. Cântăreaţa are sute de evenimente pe an, dar îşi face de fiecare dată timp şi pentru familie şi copii. Atunci când reuşeşte să fie mai liberă, vedeta găteşte pentru familie cele mai bune preparate. Recent, cântăreaţa a postat pe contul său de instagram o serie de filmuleţe în care prezintă fanilor pasiunea de care artista este foarte mândră.

Andreea Bănică a vorbit la Antena Stars despre stilul ei de viață

"Eu am fost fata din liceu, din școală care s-a maturizat mult mai greu. Atunci probabil că m-am dezvoltat mult mai târziu. Toată lumea spune că am silicoane, dar am născut și eu doi copii. Unele femei arată mai bine la maturitate, altele mai rău. Mulțumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viața pentru că am tendință de îngrășare. Mănânc amandine cu tava, să îți spună doamna de la Eforie Nord câte iau, mă duc acasă cu tava și mănânc mult, înainte să împart. Este normal să investesc în imaginea mea și nu doar din punct de vedere al hainelor.", a declarat Andreea Bănică, la Agenția Vip. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro