Andreea Bănică, îngrijorată pentru fiica ei: ,,Întotdeauna am avut această teamă''

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică îngrijorată pentru fiica ei: ,,Întotdeauna am avut această teamă'' © instagram

Andreea Bănică este una dintre artistele iubite de foarte multe persoane, dar şi o mamă extram de grijulie. Vedeta are doi copii, o fetiţă şi un băiat, iar odată cu creşterea lor, apar şi problemele şi cele mai mari griji. Artista şi-a lăsat fiica să plece în excursie, deşi este foarte îngrijorată. 

Andreea Banică a ajuns să facă un pas important în viaţa ei. Odată ce fetiţa ei a crescut, apar şi mai multe responasabilităţi. Fiind mereu lângă copiii săi, vedeta reuşeşte cu greu să îi păreasească pentru mai multe ore. Astăzi, fiica cea mare a cuplului, a plecat în excursie, însă Andreea Bănică este foarte îngrijorată. Cântăreaţa le-a mărturisit fanilor de pe instagram ca aceasta era cea mai mare temere a ei, de a lăsa copilul să place departe de ea. Vizibil îngrijorată, Andreea spune că nu va avea linişte până când aceasta nu va veni acasă, aşa că mai bine ar dormi pentru a trece timpul mai rapid. 

Andreea Bănică a vorbit la Antena Stars despre stilul ei de viață

"Eu am fost fata din liceu, din școală care s-a maturizat mult mai greu. Atunci probabil că m-am dezvoltat mult mai târziu. Toată lumea spune că am silicoane, dar am născut și eu doi copii. Unele femei arată mai bine la maturitate, altele mai rău. Mulțumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viața pentru că am tendință de îngrășare. Mănânc amandine cu tava, să îți spună doamna de la Eforie Nord câte iau, mă duc acasă cu tava și mănânc mult, înainte să împart. Este normal să investesc în imaginea mea și nu doar din punct de vedere al hainelor.", a declarat Andreea Bănică, la Agenția Vip. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro