Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă! Artista a spus lucrurilor pe nume 

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă! Artista a spus lucrurilor pe nume © captura video

Andreea Bănică este o veterană a industriei muzicale românești și, totodată, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat și reușește să aibă de fiecare dată o apariție impecabilă.

Prezentă în platoul Agenției Vip, Andreea Bănică a vorbit despre stilul ei de viață, dar și despre modul în care reușește să arate atât de bine, având în vedere că are o viață agitată, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Vedeta mărturistește că este adepta dulciurilor, în special a amandinelor, însă are mereu grijă de silueta ei și mărturisește că este într-o continuă dietă.

"Eu am fost fata din liceu, din școală care s-a maturizat mult mai greu. Atunci probabil că m-am dezvoltat mult mai târziu. Toată lumea spune că am silicoane, dar am născut și eu doi copii. Unele femei arată mai bine la maturitate, altele mai rău. Mulțumesc lui Dumnezeu mereu mi-a plăcut să arăt bine, să fiu un exemplu. Sunt într-o continuă dietă toată viața pentru că am tendință de îngrășare. Mănânc amandine cu tava, să îți spună doamna de la Eforie Nord câte iau, mă duc acasă cu tava și mănânc mult, înainte să împart. Este normal să investesc în imaginea mea și nu doar din punct de vedere al hainelor.", a declarat Andreea Bănică, la Agenția Vip. 

Cât despre vacanțe, Andreea Bănică spune că sunt cheia unei familii fericite. De curând, artista a petrecut câteva zile de vis în America, alături de soțul ei. 

"Uau este ceea ce mi se întâmplă acum în viața mea, ceea ce trăiesc. Faptul că mă și plimb când pot să mă plimb și plăcerile acestea ale vieți nu trebuie să dispară din viața unei familii. Că până la urmă unde te duci cu banii pe care îi faci? Nicăieri.", a mai spus Andreea Bănică. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro