Andreea Bănică, vacanță de lux în Las Vegas! Cum reușește să îmbine viața personală cu cea profesională

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, vacanță de lux în Las Vegas! Cum reușește să îmbine viața personală cu cea profesională © Instagram

Andreea Bănică și-a făcut bagajele și a plecat câteva zile, departe de agitația din Capitală, alături de soțul ei, Lucian. Artista a petrecut cinci zile de vis în Las Vegas și s-a întors cu foarte multe amintiri, pe care cu siguranță le va povesti nepoților. 

Andreea Bănică a fost invitată la Acces Direct, acolo unde a povestit cum a decurs escapada alături de soțul său, dar și cum a reacționat Lucian atunci când s-au întors acasă, după cinci zile în care au stat departe de copii. 

"Anul acesta am făcut de trei ori drumul acesta. Cinci zle nu se pot numi vacanță, e mai mult o excursie. Am fost la un festival de muzică făcut de IHeart, cel mai tare radio din America, unde am văzut niște artiști foarte mari. Patru, cinci zile de repaos. Lui Lucian îi tremura picioarele, îi era dor de copii. Este omul care nu mai poate pleca nicărieri fără copii, eu ce-i drept simt nevoia, măcar o zi de refresh, să dorm.", a declarat Andreea Bănică, la Acces Direct. 

Are peste 20 de ani de carieră în industria muzicală românească și, chiar și atunci când în viața ei au apărut cele două comori, a știut mereu cum să îmbine viața personală cu cea profesională, astfel încăt să fie mereu prezentă acolo unde este nevoie. 

"Nu mă lasă sufletul totuși, sunt mereu lângă ei. Este soțul, avem ajutoare, doamna care ne ajută la menaj, bunica, uite așa trece ziua. Eu așa am fost toată viața. Am vreo 20 de ani de showbiz. Mie mi-ar plăcea ca oamenii să asculte mai multă muzică românească și să-și asculte artiștii. Eu sunt cea mai nebună dintre toate.", a mai spus Andreea Bănică

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro