Andreea Bănică, pusă în dificultate după ce Noah a început grădinița! De ce a fost nevoie să schimbe instituția

+3 click pentru
galerie

Andreea Bănică, pusă în dificultate după ce Noah a început grădinița! De ce a fost nevoie să schimbe instituția © Facebook

Andreea Bănică a avut parte de un început de grădiniță al lui Noah destul de agitat. De ce? Micuțul nu s-a putut acomoda la prima grădiniță unde a fost înscris, așa că vedeta a găsit rapid o soluție și l-a mutat. 

După câteva zile în care a stat în permanență alături de Noah la grădiniță, Andreea Bănică a aflat că nu mai poate face asta pentru că politica instituției nu îi permite. A început căutările pentru o nouă grădiniță și a găsit-o rapid, iar aici, din spusele ei, Noah se simte mai bine, iar părinții lui speră să se acomodeze. 

"Directorul grădiniței mi-a transmis că nu e normal ca părinții să rămână cu copiii în grădiniță, că asta e politica instituției, nu se acordă astfel de privilegii, iar eu m-am simțit prost vis-a-vis de situația pe care am creat-o și mi-am dat seama că nu pot să rmân cu Noah și să fac acomodarea lui ușoară, drept pentru care am ales să plec de acolo, să renunț la grădiniță. Nu mi se pare normal să îi dau copilului impresia că îl abandonez (...)

Am găsit foarte repede o grădiniță aproape de casa noastră, cu un loc de joacă imens. doamna educatoare e xtraordinară, foarte zâmbăreață și foarte dulce la glas. Noah nu a plâns, a plecat cu doamna educatoare pe scări să viziteze grădinița, sa plimbat prin birou, prin celelalte clase (....) dar în prezența mea. Acum sunt foarte fericită, am găsit în cele din urmă o grădiniță la care Noah merge mai vesel", a scris Andreea Bănică. 

Andreea Bănică se bucură de o familie împlinită, mai ales de când a apărut și Noah printre ei. Când vine vorba de un al treilea copil vedeta e sigură ce vrea. Consideră că este suficient să aibă doi copii.

"Mi-ar fi plăcut să fac copii. Probabil dacă era mai tânără aş mai fi făcut copii, dar cred că ne oprim aici", a spus Andreea Bănică pentru Antena Stars recent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro