Andreea, sora tânărului mort în Anglia într-un accident de mașină, e distrusă de durere: "Parcă vorbeau despre un animal mort"

Andreea, sora tânărului mort în Anglia într-un accident de mașină, e distrusă de durere: "Parcă vorbeau despre un animal mort" © derbytelegraph.co.uk

Andreea Murgeanu își strigă în public durerea. Fata este sora lui Alexandru, tânărul care a murit în mod tragic, într-un accident rutier petrecut în Anglia. Tânăra nu își poate ierta nici astăzi faptul că ea l-a convins pe fratele ei să se mute în Anglia.

Trăiește zilnic cu regretul, iar suferința din sufletul ei este imensă. Își plânge în fiecare secundă fratele, mort într-un accident rutier, petrecut pe un tronson al autostrăzii M1 din Anglia, în luna iunie a acestui an. Ea muncea în Anglia de doi ani atunci când i-a cerut și fratelui său să vin acolo, unde și-a găsit, din păcate sfârșitul. Nimic nu prevestea tragedia care le va lovi familia, iar acum Andreea rememorează clipele de coșmar atunci când a fost nevoită să meargă la morgă pentru a-și identifica fratele.

Tratată cu indiferență când a mers la morgă

Fata povestește că s-a lovit de indiferența și insensibilitatea englezilor, atunci când a ajuns la morgă, dar și când a cerut înregistrăzile făcute pe drumul unde fratele său și-a dat ultima suflare. Acum tot ce i-a mai rămas este să fie vocală în mediul online, sperând că nimeni nu va trece printr-o dramă similară cu a ei.

"Îmi amintesc acea zi. Mult timp m-am învinovățit pe mine pentru ce s-a întâmplat, pentru că am fost cea care l-a convins să vină să stea cu noi, în Anglia. Ai crede că este o țară perfectă, unde poți trăi, dar nu este așa. Dacă drumurile erau perfecte, nu i s-ar fi întâmplat asta fratelui meu. Când a trebuit să merg să identific corpul, nu le păsa deloc, de parcă vorbeau despre un animal mort, nu despre o ființă umană. Nu au avut pic de simpatie față de mine. Am încercat să contactez poliția, dar nimeni nu a răspuns telefoanelor mele. Am încercat să conving autoritățile să-mi arate înregistrările de pe camerele de luat vederi și mi s-a spus că nu merg. De ce mai au camere, dacă nu funcționează?", a declarat tânăra, potrivit derbytelegraph.co.uk. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro