O angajată a primăriei din Borșa, Cluj, înjunghiată în zona inimii: "Se pare că trebuie să ucid un om"

O angajată a primăriei din Borșa, Cluj, înjunghiată în zona inimii: "Se pare că trebuie să ucid un om" © ziardecluj.ro

Scene desprinse din filme de groază au avut loc miercuri dimineață la primăria din Borșa, județul Cluj. O angajată, asistentă socială, a fost înjunghiată în zona inima de către un bărbat cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul a mers în urmă cu o săptămână la spitalul de boli psihice din Borșa, acolo unde a cerut să fie primit pentru că nu are unde să stea. Medicii de acolo l-au refuzat. A mers ulterior la primărie, unde a reclamat situația de la spital, iar primărița ar fi sunat acolo și a cerut ca acesta să fie primit. Nu a mai ținut apoi legătura cu reprezentanții spitalului pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Miercuri dimineață, bărbatul s-a prezentat din nou la primărie. De această dată a mers înarmat cu un cutter și a atacat-o pe femeia de la asistență socială. Aceasta a fost înjunghiată în zona inimii, în urmă și în sân. Din fericire, aceasta a ajuns de urgență la spital și este în afara oricărui pericol.

"Se pare că trebuie să ucid un om ca să am adapost peste iarnă", ar fi spus bărbatul în timp ce o ataca pe femeie.

Conform stiridecluj.ro, bărbatul ar mai fi fost în închisoare în trecut, tot pentru o tentativă de omor. ”Din primele informații, ar fi vorba despre un bărbat cu probleme psihice, care a tăiat îmbrăcămintea în zona umărului stâng a unei asistente sociale”, a transmis IPJ Cluj. Acesta a fost reținut. 

"Un bărbat de 53 de ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a lovit cu un cutter, în zona pieptului, o femeie de 47 de ani, în comuna Borşa, Judeţul Cluj", au mai transmis polițiștii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro