Antena 3 și-a mutat emisia în aer liber! Jurnaliștii, supuși testelor pentru coronavirus, după conferința de presă susținută de Ludovic Orban

Antena 3 și-a mutat emisia în aer liber! Jurnaliștii, supuși testelor pentru coronavirus, după conferința de presă susținută de Ludovic Orban © captura video A3

Schimbare la Antena 3, după conferința de presă susținută de Ludovic Orban, vineri dimineață, în cadrul căreia a anunțat că toți membrii conducerii partidului se vor izola la domiciliu timp de 14 zile. Jurnaliștii vor fi supuși testelor pentru Covid-19, iar redacția și platourile postului de televiziune, dezinfectate, motiv pentru care emisia s-a mutat în aer liber.

Emisia postului de televiziune Antena 3 s-a mutat în aer liber, după ce mai mulți jurnaliști au fost prezenți la conferința de presă susținută de Ludovic Orban.

În perioada următoare, cel mai probabil, vor fi mai puțini invitați, s-a precizat la Antena3. 

Președintele partidului a anunțat, în contextul diagnosticului pozitiv al lui Vergil Chițac, că toți membrii conducerii partidului se vor autoizolă la domiciliu și vor fi supuși testelor. 

Întrebat de jurnaliști de ce a ținut o conferință de presă, în condițiile în care a intrat în contact cu senatorul PNL Vergil Chițac, acesta a răspuns: ”Sunteți la o distanță corespunzătoare. Dacă există acest risc și dacă aș fi purtăror, am avut ocazii să fim și la distanțe mai mici”.

De asemenea, Ludovic Orban a precizat încă de dimineață că toți reprezentanții presei prezenți la conferință vor fi testați pentru COVID-19 și că el se izolează la Vila Lac 1.

Reacția lui Vergil Chițac, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Senatorul PNL a scris un mesaj pe rețelele de socializare, după ce a aflat că este diagnosticat cu virusul Covid-10. Atât el, cât și fiul sau, soția și asistentul personal au fost depistați pozitiv, vineri, 13 martie.

”Dragi prieteni, Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta. Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți", a scris Vergil Chițac.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro