O copilă de 14 ani din Baia Mare este de negăsit de trei zile. Familia este în stare de şoc

O copilă de 14 ani din Baia Mare este de negăsit de trei zile. Familia este în stare de şoc © Facebook

O familie din Baia Mare, judeţul Maramureş, trece prin clipe grele. Copila familiei, o minoră de 14 ani, a dispărut de acasă şi nu se mai ştie nimic de ea de trei zile. Fata a fost văzută ultima dată joi, pe 24 octombrie.

Au trecut tre zile de când Antonia Tarabuta a dispărut de acasă, iar familia ei nu mai ştie nimic de ea. Antonia are 14 ani şi, potrivit presei locale, a fost văzută ultima dată joi, în jurul orei 13.00. După ce au văzut că lucrurile sunt extrem de serioase, părinţii fetei au alertat de urgenţă Poliţia. Momentan, nu se ştie dacă fata a plecat de acasă în urma unui conflict, dacă avea vreun iubit sau dacă dispariţia a avut loc în mod misterios.

Cert este că părinţii săi sunt speriaţi şi îi roagă pe toţi oamenii care ar putea avea informaţii despre ea să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie sau să sune la 112. Antonia Tarabuta are 1,65 metri, iar când a plecat purta un tricou şi o pereche de pantaloni sport.

Altă fată dispărută în Piatra Neamţ

Ana-Maria, o copilă de 12 ani din Piatra Neamţ, a fost căutată cu disperare de oamenii legii, după ce aceasta a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. În cele din urmă, eleva a fost găsită teafără în scara fostului bloc în care a locuit cu părinţii ei. Aceştia sunt plecaţi în străinătate şi i-au promis fetei că se vor întoarce acasă, astfel că micuţa a mers să-i aştepte.

„A mers acolo pentru că PĂRINȚII i-au spus că vor veni acasă! Și fetița s-a bucurat că îi va revedea. Și a mers acolo să îi aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea că a avut clipe fericite! Doar că între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas să viseze în scara unui bloc în care a trăit clipele ei de fericire...”, se arată într-o postare a unei jurnaliste.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro