Antrenorul român Cosmin Olăroiu, gest impresionant pentru medicii de la Spitalul ”Matei Balș”

Antrenorul român Cosmin Olăroiu, gest impresionant pentru medicii de la Spitalul ”Matei Balș” © arhiva

După ce Gigi Becali a făcut o donație uriașă către Spitalul Matei Balș, acum antrenorul român Cosmin Olăroiu sare în sprijinul medicilor. Bărbatul le va asigura mesele cadrelor medicale.

Pandemia de coronavirus a luat în surprindere țara noastră, iar mai multe persoanlități de la noi au decis să vină în ajutorul Spitalului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din București, acolo unde sunt aduși cei infectați cu COVID-19. 

Dacă în urmă cu doar câteva zile, Gigi Becali a făcut o donație de 100.000 de euro către spital, acum antrenorul Cosmin Olăriu s-a întors recent în România și sare în sprijinul medicilor. 

Bărbatul a decis să le ofere cadrelor medicale de la spitalul ”Matei Balș” mese gratis prin restaurantele sale.

"Primăria Capitalei a pus la dispoziţia spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg şi rămân peste noapte. Dimineaţa şi seara ei mănâncă la hotel.

Prânzul este asigurat de un sponsor care se numeşte Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta şi ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că peste această sponsorizare ne ajută cu orice altceva am avea nevoie.Alături de dumnealui au mai venit şi persoane să ne sponsorizeze", a spus managerul spitalului, Emilian Imbri, potrivit România Tv.

Andra a donat 20.000 de euro pentru același spital!

Andra este prima vedetă autohtonă care a decis să vină în sprijinul spitalul ”Matei Balș”. Vedeta a donat 20.000 de euro, sumă ce va ajunge în contul fundației spitalului pentru lupta împotriva coronavirusului. 

”Inima e cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri”, a spus ea. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro