Anunţ oficial. Cui aparţin, de fapt, fragmentele osoase găsite lângă Caracal

Anunţ oficial. Cui aparţin, de fapt, fragmentele osoase găsite lângă Caracal © arhivă

Marţi, 26 noiembrie, Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti a înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt concluziile preliminare ale expertizei antropologice. S-a stabilit cui aparţin fragmentele osoase găsite la 30 de kilometri de Caracal!

Parchetul de pe Lângă Tribunalul Olt a anunţat printr-un comunicat remis Mediafax concluziile Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" privind fragmentele osoase găsite la 30 de kilometri de Caracal.

În urma expertizei antropologice, specialiştii au stabilit că fragmentele osoase provin de la scheletele a doi bărbaţi. Dintre aceştia, unul în vârstă de 25-30 de ani. Celălalt, în vârstă de 40-50 de ani. Cei doi au murit în urmă cu 70-80 de ani.

"Decesul celor două persoane a survenit cu peste 70-80 ani anterior descoperirii acestora", anunţă INML.

INML a mai stabilit că oasele examinate nu prezintă leziuni traumatice sau de altă natură. 

Cum au fost găsite oasele

Fragmentele osoase au fost găsite acum o săptămână, de un tractorist care efectua nişte lucrări agricole. Localnicul a povestit că a arat în ziua respectivă şi că nu şi-a dat seama că vehiculul a trecut peste ceva. Alte persoane s-au apropiat şi i-au spus că în urma sa se văd ieşite din pământ mai multe oase. 

Când a văzut, a rămas mască! Bărbatul a mers de urgenţă la domiciliu, a lăsat tractorul şi s-a dus la poliţie să anunţe cele întâmplate.

"Unul pe care l-a scos plugul, unul care a săpat şi s-a văzut un pic dintr-un os. A săpat un băiat de aici şi l-au scos şi ăla şi l-au luat de acolo", a declarat bărbatul pentru "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro