Tractoristul care a găsit cadavrele din apropierea casei lui Dincă face afirmaţii şocante. "Pe unul l-a scos plugul" / VIDEO

Tractoristul care a găsit cadavrele din apropierea casei lui Dincă face afirmaţii şocante. "Pe unul l-a scos plugul" / VIDEO © Captură

Şocant! Două cadavre au fost descoperite la 20 de kilometri de Caracal! Ce legătură există între resturile umane şi Dincă, monstrul care a îngrozit România?

Dezvăluirile omului care a făcut macabra descoperire sunt... tulburătoare! Bărbatul care a găsit fragmentele osoase a povestit pentru Acces Direct cum s-a întâmplat totul în momentul în care a făcut descoperirea şocantă, bărbatul declarându-se uimit de ceea ce a putut să vadă.

Astfel, bărbatul, de meserie tractorist, a povestit că a arat în ziua respectivă, însă el nu şi-a dat seama că vehiculul pe care îl conducea a trecut peste ceva. La un moment dat, de el s-au apropiat nişte băieţi care i-au spus că în urma lui se văd ieşite din pământ mai multe oase.

Bărbatul a mers să se asigure că lucrurile erau aşa cum a fost înştiinţat, iar confirmarea a fost una macabră. După ce a văzut rămăşiţele umane, bărbatul a mers de urgenţă acasă, a lăsat tractorul şi s-a îndreătat fără să stea pe gânduri spre secţia de Poliţie.

"A venit Poliţia, acolo împreună cu mine, ajutoare, şeful de post şi alţii de la Caracal şi Slatina au săpat acolo. Când au săpat mai lateral un pic, 30 sau 40 de centimentri au mai găsit unul întreg", a spus bărbatul la Acces Direct.

În plus, spune bărbatul, mare le-a fost uimirea autorităţilor când au constatat că, de fapt, nu doar un cadavru a fost descoperit, ci două au fost găsite la o distanţă de 20 de kilometri de Caracal.

"Da, da, două au găsite. Unul pe care l-a scos plugul, unul care a săpat şi s-a văzut un pic dintr-un os. A săpat un băiat de aici şi l-au scos şi ăla şi l-au luat de acolo", a spus bărbatul.

Ulterior, s-a aflat că, de fapt, osemintele găsite au o vechime de peste 50 de ani și nu prezintă nicio urmă de violență, potrivit primelor informaţii oferite de INML, în urma expertizei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro