Anunț oficial! Tribunalul București și-a închis porțile, din cauza coronavirusului

Anunț oficial! Tribunalul București și-a închis porțile, din cauza coronavirusului © Instagram

Epidemia de coronavirus nu afectează doar oamenii, ci și instituțiile mari din România. Tribunalul București și-a închis azi porțile, din cauza virusului ucigaș din China! 

Este mai grav decât credeam. Virusul ucigaș din China a pus stăpânire pe întreaga țară. Oamenii golesc magazinele, nu mai ies pe stradă, iar veștile par a fi  din ce în ce mai proaste. Tribunalul București a anunțat în mod oficial că se va închide de astăzi, din cauza epidemiei cu coronavirus. 

Reprezentanții au anunțat că, până la sfârșitul lunii, vor fi judecate doar cazurile de urgență. Accesul în clădire va fi permis doar celor care figurează pe listele destinate ședințelor speciale, în incinta tribunalului fucționând și o judecătorie. Aceste măsuri vor fi luate în toate instanțele din România, majoritatea proceselor fiind amânate. 

Mii de oameni care aveau progamate în ziua de astăzi ședințe de judecată au fost trimiși acasă sau întorși din drum, după ce reprezentanții conducerii au luat decizia de a suspenda procesele, în afara celor în regim de urgență. Drept urmare a acestui lucru, în sălile de judecată au fost prezenți doar cei care s-au încadrat în această categorie. 

Aceleași măsuri vor fi luate și în alte instanțe de judecată, cum ar fi Curtea de Apel București. Nu toți reprezentanții instituțiilor mari din țară sunt de acord cu această dezicie, mulți susținând că vor aplica procedura abia la începutul săptămânii viitoare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro