Coronavirus, o nouă modalitate de a face bani! Un medic din Bacău a fost prins de poliție, după ce "testa" infectarea cu virusul ucigaș pentru 50 de lei

Coronavirus, o nouă modalitate de a face bani! Un medic din Bacău a fost prins de poliție, după ce "testa" infectarea cu virusul ucigaș pentru 50 de lei © pixabay

Țara arde și baba se piaptănă! Pe acest principiu a mers și un medic din Bacău, care a decis că virusul ucigaș din China este o modalitate inedită de a face bani! 

Este de neimaginat unde s-a putut ajunge, în ceea ce privește epidemia cu coronavirus. Deși mulți oameni sunt panicați și se tem de o posibilă infectare, un medic din Bacău vine să dea peste nas tuturor. Bărbatul s-a gândit că ar fi inedit dacă ar reuși să facă niște bănuți în plus, așa că nu a stat prea mult gânduri și și-a pus planul în aplicare. 

Și-a cumpărat un termoscaner pentru a-i testa pe pacienții din comuna în care locuia. Desigur că nu pe gratis, ci pentru o sumă modică de 50 de lei, în care intra o consultație și o spirometrie pulmonară. De frică unei posibile infectări, oamenii acceptau tot ceea ce le zicea medicul de familie. 

Cu toate acestea, bărbatul nu a fost tocmai precaut, deoarece zvonul s-a răspândit repede și a ajuns la urechile conducerii DSP Bacău, care a luat imediat la cunoștință această situație, astăzi urmând să facă un control la cabinetul medicului. 

De asemenea, directorul DSP Bacău, Alin Năstastă, a declarat că testele pentru virusul ucigaș se fac numai în spitalele acreditate. Reacția medicului nu a întârziat să apară, susținând că oamenii sunt cei care au înțeles greșit ideea de termoscaner și că îl folosea pentru a depista virusul gripal. 

„Este un aparat aprobat de Ministerul Sănătății care măsoară temperatura. Dacă pacientul are temperatură crescută, este un risc de o formă gripală. În comună avem vreo patru cazuri de izolare la domiciliu și atunci am achiziționat acest dispozitiv. Conform Casei de Sănătate, medicul are voie să-și ia termoscaner și are voie să-și pună un tarif”, a declarat medicul Răzvan Mihai Oancea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro