Viceprimarul Capitalei, anunț oficial! Ce se va întâmplă cu persoanele infectate. "Nu mai avem spații de carantină în București"

Viceprimarul Capitalei, anunț oficial! Ce se va întâmplă cu persoanele infectate. "Nu mai avem spații de carantină în București" © Facebook

Anunțul făcut de viceprimarul Capitalei a reușit să sperie pe toată lumea! Aurelian Bădulescu a afirmat că nu mai există locuri de carantină în București. De astfel, a cerut Guvernului fonduri pentru închirierea de noi spații! 

Unde o să ajungem și ce o să facem? Calmul a dispărut de o bună perioadă de timp, iar oamenilor le este frică să mai iasă pe stradă. Anunțul făcut de către viceprimarul Capitalei nu îi liniștește deloc, acesta afirmând că în momentul de față nu mai există spații de carantină în București. 

De asemenea, Bădulescu a cerut fonduri Guvernului, pentru închirierea de noi spaţii în ceea ce privește izolarea, însă nici până la această oră nu a primit răspuns și nu există o soluție. În plus, mai multe persoane așteaptă triajul în Aeroportul Otopeni de mai bine de 5 ore. 

”Alaltărieri, Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a solicitat, prin intermediul Prefecturii, alocarea de fonduri în vederea închirierii de noi spaţii pentru organizarea centrelor de carnatină, deoarece, instituţional, primăriile din Bucureşti şi Primăria Capitalei au consumat locurile care erau prevăzute pentru acest tip de carantină. Până la acest moment nu am primit un răspuns de la Guvernul României, motiv pentru care ne aflăm în imposibilitate să demarăm contractarea acestor servicii.”, a declarat viceprimarul.

Din spusele lui, în România au intrat peste 50.000 de oameni, iar în Bucureşti peste 11.000, mulţi fiind din zona roşie. Persoanele vin nemâncate, obosite și așteaptă să fie transportate către un sediu de carantină, care momentan, este inexistent. 

”Până acum, noi am carantinat undeva la 300 de persoane. Din acest moment noi nu mai avem capacitatea să introducem în carantină instituţionalizată pe nimeni. Oamenii vin nemâncaţi, obosiţi, cu copii, nu au surse de mâncare şi aşteaptă şi fie transportaţi în centre de carantină”, a mai spus el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro