O femeie întoarsă recent din Italia refuză să respecte măsura izolării!  ″Așa, domne, am ieșit.. și ce? Dacă mă enervez mă duc în tot blocul″

O femeie întoarsă recent din Italia refuză să respecte măsura izolării! ″Așa, domne, am ieșit.. și ce? Dacă mă enervez mă duc în tot blocul″ © pixabay

Românii care se întorc din Italia nu țin deloc cont de regulile impuse de către autorități! O femeie întoarsă recent din regiunea Lombardia, le dă mari bătăi de cap oamenilor legii, ieșind pe stradă și susținând că e perfect sănătoasă! În plus, dacă vrea, se duce pe la vecinii din tot blocul. Frumos, nu-i așa? 

"În ce țară trăim", este sintagma cu care orice român pare să înceapă o conversație în ziua de azi. Oamenii care se întorc din regiunile din Italia tratează cu indiferență problemele cu care se confruntă țara noastră în momentul de față.

Este cazul unei femei întoarse recent din Lombardia, Italia, care a fost găsită în timp ce-și vizita vecinii, de către mama ei, vânzătoare la un magazin din Brașov. În mod normal, tânăra ar fi trebuit să stea izolată în casă și să urmeze procedurile emise de către autorități. Însă, la ce este nevoie, nu-i așa? Mai ales atunci când femeia se consideră perfect sănătoasă. 

În aceeași "oală" intră și membrii familiei, care se plimbă pe străzi și merg la muncă, ca și cum nu s-ar întâmpla nimic. Oamenii au sărit imediat cu gura și i-au tras la răspundere, dar cei din familia tinerei nu au avut niciun stres. În plus, femeia le-a răspuns urât celor din jur, susținând că face ce vrea și poate să meargă oriunde. 

"Nu am primit nicio hârtie. Aveți dovada că am luat la cunoștință de interdicție? Suntem sănătoși, domne, nu vedeți că a trecut o săptămână și nu avem nimic? Așa, domne, am ieșit.. și ce ? Dacă mă enervez mă duc în tot blocul, care e problema ta acum?", a zis ea. 

Întreaga întâmplare a fost povestită de un vecin, pe contul de Facebook, care se teme pentru sănătatea lui și a familiei. Mare i-a fost surprinderea când cei la care tânăra fusese în vizită i-au zis să se încreadă în Dumnezeu și să nu mai facă atâta tam-tam în situația dată. 

"Scapă cine poate... Azi am fost să verificăm dacă persoanele aflate in izolare la domiciliu respectă interdicția. Din 4 familii verificate, 3 erau acasă.  În al 4 lea caz m-a apucat tremuriciul. Fiica, întoarsă acum o săptămână din Lombardia, era în vizită la vecini. Mama, vânzătoare într-un mare magazin din Brașov, era la muncă. Tatăl, pensionar, era acasă. La 20 minute de la verificare, mama a venit repede acasă.

 Am chemat DSP-ul care, probabil, o sa îi sancționeze zilele acestea. Dar dezamăgirea a fost atât de mare...Mai ales când vecinii la care fusese fata în vizită, amândoi peste 60 de ani, m-au abordat și m-au întrebat de ce facem aceste verificări, că trebuie să avem credință că totul o să fie bine și că sigur nu se întâmplă nimic... să nu mai exagerăm atât. După care vecinul s-a dus la cei aflați in izolare să bea un șpriț...", a povestit bărbatul pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro