Apel disperat la 112! O fetiţă de 10 ani a alertat autorităţile: "Sunt la un om care vrea să îmi facă ceva"

Apel disperat la 112! O fetiţă de 10 ani a alertat autorităţile: "Sunt la un om care vrea să îmi facă ceva" © Pixabay

Situaţie de nedescris se poate numi păţania prin care au trecut oamenii legii astăzi, după ce o fetiţă în vârstă de 10 ani a alertat autorităţile, susţinând că se află în casa unui om care vrea să îi facă rău! 

O fetiţă de 10 ani a alertat dis de dimineaţă autorităţile din judeţul Olt, după ce le-a spus oamenilor legii că este în locuinţa unui bărbat. "Sunt la un om care vrea să îmi facă ceva...", a început fetiţa apelul. Întrebată de operatoare cum îl cheamă, dar şi adresa la care se află, fetiţa a răspuns: "Nu ştiu cum îl cheamă. judeţul Olt este", după care a închis telefonul.

Poliţiştii s-au sesizat imediat şi au început căutările, de teama ca fetiţa să nu păţească ceva mai grav sau chiar să fie abuzată. În aproximativ 20 de minute de când a închis apelul, oamenii legii au ajuns la adresa la care se afla minora.

Fetiţa locuia cu bunica ei, care nu ştia absolut nimic de gestul făcut de nepoată. În cele din urmă, autorităţile au luat decis sancţionarea contravenţională a femeii, pe motivul că aceasta nu a supravegheat copila cum se cuvine.

Reprezentanţii IPJ Olt au transmis primul comunicat cu privire la gestul necugetat al fetiţei: "Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. După aproximativ 20 de minute de căutări, poliţiştii au identificat minora, aceasta aflându-se la locuinţa bunicii sale, pe raza oraşului Corabia. Minora le-a declarat poliţiştilor că a folosit telefonul bunicii, fără acordul acesteia, iar apelul său a fost doar o glumă".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro