Apelul lui Klaus Iohannis pentru pensionarii României: „Este singura cale prin care vă puteți proteja”

Apelul lui Klaus Iohannis pentru pensionarii României: „Este singura cale prin care vă puteți proteja” © captură video

Președintele României a ținut o conferință de presă în contextul pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis a făcut un apel, cu această ocazie, către toți pensionarii din România. 

Klaus Iohannis a început conferința de presă de luni, 23 martie, cu un mesaj pentru familiile îndoliate. Până în acest moment, cinci persoane și-au pierdut viața pe teritoriul României, din cauza virusului Covid-19. 

„Sunt cu sufletul alături de familiile îndoliate. Condoleanțe și putere!”, a spus Președintele României. 

Apoi, Klaus Iohannis a precizat că „noul coronavirus poate fi letal într-o proporție mai mare pentru persoanele în vârstă față de cele tinere”. 

În acest sens, a făcut un apel către pensionarii din România. Președintele le-a transmis acestora să nu se expună inutil riscului de a fi infectați cu virusul Covid-19. 

„Dragi pensionari, nu vă expuneți inutil unui risc uriaș! Este singura cale prin care puteți să vă protejați. Dragi români, într-o ironie a sorții, a-i ajuta pe ceilalți înseamnă a sta departe de ei.  E calea care ne va scoate la lumină”, a adăugat Klaus Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români

„Să avem mare grijă de părinții și bunicii noștri, dar de la distanță Urmează săptămâni critice. Acum este momentul să fim puternici și solidari, depinde de noi!. Trăim momente de cumpănă pentru întreaga omenire”, a mai spus Klaus Iohannis în cadrul conferinței de presă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro