Artist celebru, dispărut în condiţii suspecte! Apropiaţii se gândesc la ce este mai rău

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai apreciaţi manelişti a dispărut fără urmă, iar apropiaţii vorbesc în şoaptă despre împrejurările în care acesta s-a „evaporat”, din senin.

Solistul, care în ultimii ani a colaborat cu „greii” din lumea manelelor şi deţine un studio în sectorul 5 al Capitalei s-a „vaporizat” în luna aprilie a acestui an, însă totul a fost ţinut secret. Apropiaţii au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că solistul ar fi plecat la finele lunii amintite, împreună cu amanta, în Suedia. Tată a doi copii, artistul şi-ar fi minţit nevasta că pleacă în turneu, în timp ce ar fi avut, de fapt, alte planuri. Din acel moment, nimeni nu a mai auzit nimic despre artist, acesta dispărând fără urmă, de parcă ar fi intrat în pământ. Unele persoane din anturajul cântăreţului cred că acesta şi-a refăcut viaţa alături de tinerica brunetă care l-a însoţit la plecare şi că trăieşte fericit, în Occident, în timp ce soţia şi copiii îl aşteaptă acasă. Alţii sunt convinşi că „băieţii răi” i-au făcut felul, mai ales că manelistul avea legături strânse cu indivizi acuzaţi de trafic de droguri. Adevărul este, se pare, undeva la jumătate, iar „băieţii răi” ar purta uniforme.

Conform unor surse din anturajul artistului, acesta ar fi fost capturat de poliţiştii din Suedia în timp ce vindea droguri şi îşi scotea amanta la produs. „Ultima postare de pe Facebook datează din aprilie. Apărea într-o poză alături de amantă. Poza a fost făcută cu puţin timp înainte să fie arestat. Ieşise la prăjituri cu iubita prostituată, neaşteptându-se nicio secundă la ce avea să i se întâmple. Chiar înainte cu câteva zile să fie arestat a scos şi o piesă despre ocupaţia lui, crezând că nimeni nu îşi va da seama de ceea ce face. Mereu i-a plăcut să se dea mare şi să se afişeze cu maşini şi parfumuri scumpe citând cu ipocrizie despre Dumnezeu şi pozând în băiatul corect şi drept. Iar acum toţi încearcă să ţină secret arestarea lui, ca să nu îi păteze imaginea”, susţin sursele amintite.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro