Așa tată, așa fiică. Fostul primar al Piteştiului condamnat la 8 ani de închisoare. Ce pedeapsa a primit fata lui Pendiuc

Așa tată, așa fiică. Fostul primar al Piteştiului condamnat la 8 ani de închisoare. Ce pedeapsa a primit fata lui Pendiuc © ziarulargesul.ro

Miercuri, 12 februarie, fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, a fost condamnat pe fond la 8 ani de închisoare. Fiica sa, Emanuela, fostă vedetă de televiziune, nu a scăpat de pedeapsa magistraţilor. 

Tudor Pendiuc, fost primar al Piteştiului, a fost condamnat miercuri, 12 februarie, pe fond, la pedeapsa de 8 ani de închisoare. Emanuela Pendiuc, fiica fostului edil, a primit 5 ani de închisoare. Femeia este acuzată de complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

Decizia Tribunalului poate fi atacată.  

DNA a solicitat, la ultimul termen de judecată, condamnarea lui Tudor Pendiuc la închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. De asemenea, s-a cerut confiscarea apartamentului primit de fiica lui Tudor Pendiuc, ca mită. 

„Dispune confiscarea specială de la inculpata PENDIUC EMANUELA EMA a  apartamentului  nr. …..situat în …… primit de către inculpatul Pendiuc Tudor cu titlu de mită“, se arată în minuta Tribunalului Bucureşti.

Dosarul în care au fost condamnaţi pe fond Tudor şi Emanuela Pendiuc are legătură cu un contract de achiziţie a unor autobuze - acţionar unic, Consiliul Local Piteşti. 

Fostul primar Tudor Pendiuc este acuzat că a făcut demersuri astfel încât, cu încălcarea prevederilor legale, să fie încheiat, executat şi prelungit un contract de asociere în participaţiune între firma de transport în comun şi două societăţi private, în folosul acestora din urmă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro