Un medic din Marea Britanie a abuzat sexual 90 de paciente! Bărbatul a primit 3 sentinţe pe viaţă

Un medic din Marea Britanie a abuzat sexual 90 de paciente! Bărbatul a primit 3 sentinţe pe viaţă © Pixabay

Manish Shah, unul dintre cei mai renumiţi medici de familie din Marea Britanie, a primit trei sentinţe pe viaţă, după ce a abuzat de 90 de paciente!

Cu toate că era considerat unul dintre cei mai renumiţi medici de familie din Marea Britanie, Manish Shah şi-a distrus cariera. A abuzat de 23 de femei şi de o minoră de 15 ani în perioada în care lucra în Londra. Le-a făcut victimelor teste medicale invazive, doar pentru propria plăcere.

Autorităţile care s-au ocupat de acest caz susţin că medicul se folosea de persoane publice, de exemplu Angelina Jolie sau Jade Goody, pentru a-i speria pe pacienţi. Între anii 2009-2013, bărbatul a reuşit să-şi convingă pacientele să facă examinări medicale de care nu aveau nevoie.

În urmă cu câteva luni, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost găsit vinovat, la momentul respectiv luându-se în calcul 25 de abuzuri sexuale, în cadrul Centrului Medical Mawney. Acum 2 ani, medicul a fost condamnat pentru alte 18 abuzuri, în cele din urmă, fiind un total de 90 de victime.

Ştia cum să-şi aleagă pacienţii şi cum să-i manevreze după bunul lui plac, fiind foarte atent la partea sensibilă a oamenilor. Atrăgea persoane vulnerabile, tineri sau cazuri care au avut în trecut în familie probleme cu cancerul.

Bărbatul era atât de disperat, încât, şi-a convins o pacientă să-i examineze sânii, după ce s-a folosit de povestea Angelinei Jolie, care şi-a extirpat sânii, pentru a scăpa de cancerul mamar. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro