Întâmplare halucinantă în Bistriţa! Un bărbat susţine că pisicile i-au dat foc la casă

Întâmplare halucinantă în Bistriţa! Un bărbat susţine că pisicile i-au dat foc la casă © Pixabay

Întâmplare de-a dreptul uluitoare în Bistriţa, după ce, un bărbat care a rămas fără locuinţă susţine că pisicile i-au dat foc la casă, organizând o petrecere în podul casei! 

Locuinţa în care bărbatul locuia se afla la marginea localităţii. Vecinii s-au alarmat în momentul în care au văzut că iese fum din acoperiş. Bărbatul nu era acasă în momentul respectiv, însă, când s-a întors, a găsit casa distrusă.

Este de părere că principala vinovată pentru tot ceea ce s-a întâmplat este pisica lui, care este în săptămâna brânzei (momentul în care pisicile se împerechează) şi ar fi dat "petrecere" în pod, cu mai mulţi "prieteni". 

"Păi mă gândesc să se împerecheze, alfel nu pot să-mi dau seama, că am dat eu azi-noapte după ei, asta ceva îi mâţă. Auzeam ceva, numai dacă s-or fi mişcat ţevile sau ceva şi s-or fi dus să fi ieşit afară, altceva nu-mi închipui.", susţine Ştefan Ion, proprietarul casei.

Bărbatul este extrem de supărat din cauza a ceea ce s-a întâmplat, mai ales că era vorba despre casa părintească. Nu cu mult timp în urmă, şi-a investit toate economiile pentru a o reamenaja. 

"Numai acum în toamnă am acoperit-o să fac aici dormitor şi baie şi uitaţi ce s-a întâmplat", a completat el.

Edilul comunei în care bărbatul locuieşte va folosi bani din fondul de rezervă al primăriei Cetate, pentru a reuşi să-l ajute pe consătean. "O să vedem cum facem că nu putem să îl lăsam aşa.", susţine Lucian Tarniţa.

Autorităţile au sosit la faţa locului, iar pompierii vor stabili în cele din urmă motivul care a dus la incendiul care a devastat casa. Bărbatul nu se simte pregătit să renunţe la pisică, chiar dacă aceasta va fi "vinovată" de întreaga situaţie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro