FOTO / A fost surprins umblând dezbrăcat prin Gara de Nord! Bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un jandarm

FOTO / A fost surprins umblând dezbrăcat prin Gara de Nord! Bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un jandarm © captură video

Scene de nedescris în Gara de Nord, după ce, oamenii legii au surprins un bărbat dezbrăcat care se plimba fără nicio problemă. Când au încercat să-l prindă, a devenit agresiv şi l-a lovit pe unul dintre jandarmi! 

Oamenii legii au avut o sarcină grea astăzi, după ce, camerele din Gara de Nord au surprins un bărbat, care se plimba dezbrăcat, fără niciun fel de jenă, printre oameni. Autorităţile s-au sesizat imediat şi l-au prins pe bărbatul în vârstă de 46 de ani.

Mare le-a fost mirarea în momentul în care a devenit agresiv şi, fără să stea prea mult pe gânduri, l-a lovit din plin pe unul dintre jandarmii care îl ţineau imobilizat. 

Agresorului i s-a întocmit dosar penal cu privire la sîvârşirea infracţiunilor de "ultraj". Jandarmeria Bucureşti a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc. 

"Pe timpul unei misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, jandarmii bucureșteni au surprins un bărbat dezbrăcat în Gara de Nord. În momentul interceptării, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a devenit agresiv și a lovit unul dintre jandarmii aflați în patrulă. Bărbatului i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ultraj” și „ultraj contra bunelor moravuri".

Autorităţile au declarat că agresorul a fost dus la spitalul Obregia pentru expertiza de specialitate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro