ASE și Politehnica București au anunțat suspendarea cursurilor începând de joi, 12 martie

ASE și Politehnica București au anunțat suspendarea cursurilor începând de joi, 12 martie © Facebook

Alte două universități din Capitală au anunțat suspendarea cursurilor, în contextul epidemiei de coronavirus. Academia de Studii Economice București și Universitatea Politehnica din București pun în aplicare această decizie începând de joi, 12 martie.

La scurt timp după ce Universitatea din București a anunțat suspendarea cursurilor de miercuri, 11 martie, de la ora 14:00, până pe 29 martie, cu posibilitate de prelungire, s-a aflat că și Academia de Studii Economice București și Universitatea Politehnica au luat aceeași decizie, potrivit Antena3.

Zilele trecute, rectorii de la ASE, Politehnică, precum și de la alte cinci instituții de învățământ superior, au solicitat Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și Ministerului Educației să clarifice posibilitatea de suspendare a cursurilor, printr-o scrisoare comună.

Toate școlile și grădinițele din România rămân închise începând de miercuri, 11 martie, până pe 22 martie.

Cazul 31 de coronavirus a fost confirmat

Miercuri, 11 martie, cazul 31 de COVID-19 a fost confirmat în România. Pacientul, un bărbat de 42 de ani, din Iași, s-a întors din Veneția pe data de 2 martie. 

Tot astăzi, a fost confirmat și primul caz al unui medic diagnosticat din România: o femeie de 43 de ani, care a intrat în contact cu fostul ofițer MAI de la Spitalul Gerota. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro