Decizie şoc! Asistentul medical din Brăila, condamnat la închisoare pentru că a violat zeci de paciente, ar putea fi eliberat

Decizie şoc! Asistentul medical din Brăila, condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a violat zeci de paciente, ar putea fi eliberat © obiectibr.ro

Vă amintiţi de Viorel Milcu, asistentul medical din Brăila condamnat la închisoare după ce s-a aflat că a violat zeci de paciente? Totul a ieşit la iveală în anul 2015, atunci când pacientele au făcut declaraţii şocante despre ce le făcea bărbatul.

Viorel Milcu îşi droga pacientele, apoi la supunea la perversiuni greu de imaginat. Anul trecut a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce o adolescentă de 16 ani, victimă a lui, l-a dat în judecată. De asemenea, judecătorii l-au obligat la plata unor daune morale în valorea de 15 000 de euro. 

Ce le făcea un asistent medical pacientelor, ca să le violeze! O imaginaţie atât de bolnavă nu ai văzut nici în filmele de groază!

A formulat de-a lungul timpului mai multe cereri de eliberare condiţionată, însă au fost respinse. Luni însă, situaţia a stat complet diferit. Judecătorii au decis să-i accepte cererea lui Viorel Milcu, iar aceasta poate fi contestată în termen de trei zile.

 “Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Brăila (mandat de executare nr. 1797/2018), dacă nu este arestat în altă cauză. Impune petentului condamnat obligaţia de a respecta următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune Brăila, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele persoanei desemnate cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, orice schimbare a locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. Impune condamnatului Milcu Viorel să respecte obligaţia de a nu părăsi teritoriul României, să respecte obligaţia de a nu comunica şi de a nu se apropia de victima infracţiunii. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro