Asistentă din Sălaj, acuzată că și-a abandonat bebelușul la gunoi, pe un tomberon din Oradea

Asistentă din Sălaj, acuzată că și-a abandonat bebelușul la gunoi, pe un tomberon din Oradea © Facebook

Caz șocant petrecut în Oradea! O asistentă medicală din Sălaj este acum cercetată penal pentru o faptă pe care a comis-o în urmă cu șase ani. Pe când era doar o elevă de liceu și-a abandonat copilul nou-născut pe un tomberon din Oradea. 

În urmă cu șase ani, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că a găsit un bebeluș abandonat pe un tomberon, lângă un bloc din Oradea. Fetița era înfofolită în mai multe pături și era aproape de șoc hipotermic. Bărbatul a luat bebelușul și l-a dus la spital. Pe atunci polițiștii din Oradea au făcut cercetări cu privire la incident și au încercat să afle cine a abandonat bebelușul. Fetița a fost tratată de pneumonie și la scurt timp a fost adoptată de o familie din Oradea. Abia recent s-a aflat cine sunt părinții biologici ai fetiței, scrie ebihoreanul.ro.

Brigitta Adi era elevă în ultimul an de liceu când a născut, iar sarcina era cunoscută de familie și apropiați. A decis să nască singură la Oradea, iar la internare nu a prezentat un act de identitate, motiv pentru care la externare a fost nevoită să completeze un formular în care și-a trecut numele său și al tatălui.

Totul a ieșit la iveală recent, când angajaților de la Serviciul de Evidență a Persoanelor din Zalău, atunci când a mers pentru depunerea actelor de căsătorie civilă. Aceștia au descoperit că femeia născuse, iar legat de numele său exista și un certificat de naștere al unei fetițe. Așadar, femeia a fost prezentată în fața procurorilor din Sălaj pentru a lămuri împrejurările în care s-a născut fetița și ce s-a întâmplat cu aceasta. 

Ea n-a recunoscut nimic la audieri, însă este cercetată sub control judiciar în prezent și poate petrece între trei și șapte ani în spatele gratiilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro