Autoritățile cer ajutorul Armatei, în cazul blocurilor otrăvite după deratizare! Care este starea victimelor

Autoritățile cer ajutorul Armatei, în cazul blocurilor otrăvite după deratizare! Care este starea victimelor © arhivă

Continuă verificările în cazul blocurilor din Timişoara otrăvite după deratizare. Conducerea Poliţiei Timiş a anunţat că o echipă din cadrul Ministerului Apărării Naţionale va oferi ajutorul cu echipamente specializate în locurile în care substanţa toxică a fost împrăştiată de firma lui Sorin Buţă. 

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, conducerea Poliţiei Timiş a anunţat că o echipă MApN va ajunge la Timişoara în cursul zilei de joi în vederea efectuării verificărilor suplimentare cu echipamente specializate. 

De asemenea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat în cadrul aceleaşi sedinţe ce a avut loc miercuri seară că nu s-a indicat prezenţa unor substanţe toxice în timpul verificărilor efectuate la locaţiile din Timişoara. 

"Rezultatele prezentate de către DSP Timiş la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, în urma verificărilor efectuate, nu indică prezenţa unor substanţe toxice în spaţiile verificate", a declarat Elena Megherea, potrivit Agerpres.

Până în acest moment, Ministerul Sănătăţii a dispus ca DSP Timiş să determine gradul de poluare şi radioactivitate al aerului din încăperile în care a fost folosită otrava. În cazul blocurilor din Timişoara otrăvite după deratizare, IPJ Timiş continuă activitatea de cercetare penală pentru lămurirea şi elucidarea tuturor aspectelor.

Starea victimelor internate în spital, în urma derazitării din Timişoara

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, în urma deratizării efectuate la blocurile din Timişoara de firma lui Sorin Buţă. Alte 43 de persoane se află internate în trei spitale, dintre care 32 de copii şi 11 adulţi.

După finalizarea acţiunilor de verificare, locatarilor le va fi permis accesul în imobilele de pe Strada Mioriţa şi Vaida Voievod.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro