Avertizare meteo de ultimă oră! Meteorologii anunță cod galben de ploi și grindină pentru mai multe județe din țară!

Avertizare meteo de ultimă oră! Meteorologii anunță cod galben de ploi și grindină pentru mai multe județe din țară! © arhivă

Vremea rea pare că nu vrea deloc să plece! Meteorologii au emis un nou cod galben de ploi și descărcări electrice însoțite, de asemenea, de căderi de grindină pentru mai multe zone din România. 

Meteorologii au emis cod galben de ploi, furtuni și grindină pentru județele Mehedinţi: Corcova, Baia de Aramă, Bala, Șișești, Broșteni, Ponoarele, Florești, Căzănești, Isverna, Ilovăț, Balta, Șovarna, Podeni, Obârșia-Cloșani și Dolj: Băilești, Dăbuleni, Sadova, Daneți, Călărași, Valea Stanciului, Ostroveni, Amărăștii de Jos, Bistreț, Bârca, Gighera, Rast, Bechet, Afumați, Goicea, Giurgița, Urzicuța, Gângiova, Piscu Vechi, Dobrești, Ghidici, Negoi, Seaca de Câmp, Dobrotești, Măceșu de Sus, Catane, Amărăștii de Sus, Măceșu de Jos, Cârna, cu o valabilitate până la ora 19:00. 

În intervalul menționat se vor semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, descărcări electrice, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro