Avocata familiei Melencu, acuzații grave. „Camera de tortură” a lui Gheorghe Dincă ar fi fost amenajată de anchetatori

Avocata familiei Melencu, acuzații grave. „Camera de tortură” a lui Gheorghe Dincă ar fi fost amenajată de anchetatori © arhivă

Avocata familiei Melencu a lansat o serie de acuzații halucinante la adresa anchetatorilor. Carmen Obîrșanu susține că celebra „cameră a torturii” a lui Gheorghe Dincă ar fi fost găsită de anchetatori goală și amenjată ulterior de aceștia, cu obiecte din alte colțuri ale casei „monstrului din Caracal”.

Mărturia unui comisar care a luat parte la percheziții, povestită de avocata familiei Melencu în cadrul unei discuții online cu Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada și avocatul Artin Sarchizian, pe canalul de Youtube ”Dreptul la Adevăr”, ridică multe semne de întrebare. 

Potrivit lui Carmen Obîrșanu, comisarul ar fi susținut că celebra „cameră a torturii” din casa lui Gheorghe Dincă era, de fapt, goală. Mai mult, obiectele de acolo ar fi fost aduse de anchetatori din alte camere ale locuinței.

„M-am uitat pe fel de fel de interviuri și am găsit într-un material o declarație dată de către acel comisar care a făcut cercetarea la fața locului în perioada de după 2 august 2019. Am descoperit că recunoaște, după ce iese la pensie acest comisar, că după ce a venit pe data de 2 august în casa lui Dincă, aceast cameră era goală. Acea cameră de tortură!

Și au reamenajat-o ei când au făcut deplasarea la fața locului! Inclusiv noptiera pe care se spune că s-ar fi găsit urme de la Luiza era pusă în altă caremă și avea diverse rufe pe ea. Și atunci îmi pun o întrebare: cât de reale sunt probele acestea care cică au fost descoperite? Dacă tu, ca polițist spui că ai investigat acea cameră de tortură, după 6 luni recunoști că tu ai amenajat-o?”, a povestit Carmen Obîrșanu.

Carmen Obîrșanu, avocatul familiei Melencu, precizează că nu există nicio probă concretă care să-l lege pe Gheorghe Dincă de Luiza Melencu, în afara celor două pete de sânge găsite în „casa groazei”. De asemenea, avocata spune că dintele găsit în butoi și atribuit Luizei nu reprezintă o probă serioasă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro