Avocaţii Sorinei Pintea cer explicaţii, după ce fostul ministru a fost expusă presei în cătuşe

Avocaţii Sorinei Pintea cer explicaţii, după ce fostul ministru a fost expusă presei în cătuşe © Hepta

Decizie neaşteptată! Avocaţii Sorinei Pintea cer oficial explicaţii, după ce fostul ministru al Sănătăţii a fost arătată unei ţări întregi, prin intermediul presei, în cătuşe şi cu lacrimi în ochi. 

Marţi seară, Sorina Pintea a fost dusă, în stare gravă, din Arestul Central la Policlinica MAI, în cătuşe. La faţa locului erau prezenţi zeci de reporteri, ceea ce pare-se că i-a scos din sărite pe avocaţii Sorinei Pintea. 

Astfel, avocaţii Viorel Mocanu şi Alina Cojocaru au solicitat în mod oficial directorului Centrului de reţinere şi arestare preventină a Poliţiei Capitalei un răspuns urgent la opt întrebări privind situaţia în care a fost pusă Sorina Pintea, conform stiripesurse.ro.

Printre aceste întrebări se numără şi:

  • cine a decis și care sunt motivele pentru care Sorina Pintea nu a fost transportată, marți seara, la Policlinica MAI cu un mijloc de transport adaptat stării de sănătate?
  • cine a comunicat presei faptul că Sorina Pintea va fi transportată la Policlinica MAI, cu încălcarea voinței fostului ministru, care solicitase confidențialitate?
  • De ce nu au fost folosite celelalte intrări ale Policlinicii MAI care nu permiteau filmarea Sorinei Pintea „în această postură umilitoare și degradantă”?

Vă reamintim că sâmbătă, Tribunalul Bucureşti a decis plasarea în arest preventiv pentru 30 de zile a Sorinei Pintea. Fostul ministru al Sănătăţii este acuzată că a luat drept mită un procent de 7% din valoarea unui contract, respectiv 10.000 de euro şi 120.000 de lei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro