Sorina Pintea, luată din arest şi dusă în cătuşe la Policlinică! Fostul ministru al Sănătăţii, în lacrimi

Sorina Pintea, luată din arest şi dusă în cătuşe la Policlinică! Fostul ministru al Sănătăţii, în lacrimi © captură RTV

Imagini cutremurătoare cu fostul ministru al Sănătăţii au fost surprinse marţi seară. Cu lacrimi în ochi şi cătuşele la mâini, Sorina Pintea a fost scoasă din arest şi dusă la Policlinica MAI pentru a i se face un nou teste de analize. 

Sorina Pintea, în lacrimi la Policlinică

Marţi seară, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Sorina Pintea a fost scoasă din Arestul Central şi dusă la Policlinica MAI pentru un nou set de analize. În imaginile surprinse de RTV, fostul ministru al Sănătăţii apare în cătuşe, cu lacrimi în ochi.

Încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor săi, Sorina Pintea a cerut să fie dusă la spital, pe motiv că starea ei de sănătate se înrăutăţeşte în arestul preventiv.

Luni dimineaţă, Sorina Pintea a fost transportată la Spitalul "Sfânta Maria" din Capitală. Acolo, medicii au decis că nu se impune internarea acesteia şi, după câteva ore în care a primit îngrijiri medicale, fostul ministru al Sănătăţii s-a întors în Arestul Central. 

De altfel, Sorina Pintea a anunțat recent că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

De ce este acuzată Sorina Pintea

Sâmbătă, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii. Sorina Pintea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract. Decizia nu este însă definitivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro