Dana Varga a făcut totul oficial! Ce se întâmplă cu fostul ministru al Sănătăţii, după ce s-a spus că este pe moarte

Dana Varga a făcut totul oficial! Ce se întâmplă cu fostul ministru al sănătăţii. "Sorina Pintea este pe moarte" © arhivă

În urmă cu câteva zile, fostul ministru al Sănătăţii a fost dusă direct din arest la spital, după ce i-a venit rău! Ce se întâmplă cu starea de sănătate a Sorinei Pintea? 

Sorina Pintea se află sub arest, după ce a fost acuzată că a luat mită în două tranşe, 10 mii de euro şi 120.000 lei. Drept urmare, ar fi fost vorba despre un contract pentru amenajarea unui bloc operator, aşa cum susţin reprezentanţii în referat: 

“Inculpata Pintea Sorina ar fi primit printr-un intermediar, de la reprezentanţii unei societăți comerciale, în două tranșe, sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, care nu i s-ar fi cuvenit, reprezentând 7% din valoarea unui contract de achiziție publică pentru lucrări de amenajare, printre altele, a unei săli de chirurgie cardiovasculară.”

Acum câteva zile, starea de sănătate a Sorinei Pintea s-a înrăutăţit, fostul ministru al Sănătăţii fiind transportată de urgenţă la spital. A primit îngrijirile medicale cuvenite şi, la puţin timp, a fost adusă din nou după gratii. 

"Sorina Pintea este pe moarte"

De asemenea, s-a luat decizia ca Sorina Pintea să stea singură în celulă şi să fie monitorizată din oră în oră, pentru ca starea de rău să nu revină. A fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală ce afectează pielea şi mușchii, dar şi articulaţiile, esofagul, plămânii şi inima.

Într-o postare din mediul online, Dana Varga, fostul consilier de stat, susţine că Sorina Pintea este pe moarte, starea ei de sănătate fiind una critică şi îndeamnă pe toată lumea să se roage pentru fostul ministru. În orice moment "i se poate bloca esofagul, plămânii şi inima".

„Să ne rugăm pentru sănătatea doamnei Pintea. Sorina Pintea este pe moarte, i se poate bloca esofagul, plămânii şi inima”, a scris ea pe contul de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro