Avocatul complicelui lui Dincă rupe tăcerea! Ce probe îl incriminează pe Ştefan Risipiceanu

Avocatul complicelui lui Dincă rupe tăcerea! Ce probe îl incriminează pe Ştefan Risipiceanu © captură video

Ştefan Risipiceanu, bărbatul despre care Gheorghe Dincă a mărturisit că a violat-o pe Luiza Melencu şi al cărui urme de salivă au fost găsite în casa groazei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocatul său, Vlad Valentin, a oferit declaraţii presei, după proces.

Joi, 28 noiembrie, Tribunalul Bucureşti a decis ca Ştefan Risipiceanu să fie arestat preventiv, după ce au fost găsite probe biologice care îi aparţin, în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul de 46 de ani, conform celor povestite de Gheorghe Dincă DIICOT-ului, a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza Melencu, după ce a observat-o întâmplător pe aceasta, sechestrată, în maşina lui Dincă.

Prin violenţă fizică şi verbală, alături de Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu, declara miercuri Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT. 

Vlad Valentin: "Nu sunt multe probe"

Avocatul lui Ştefan Risipiceanu susţine, de cealaltă parte, că "nu sunt multe probe şi, de fapt, tind spre zero". Vlad Valentin a specificat că "există doar anumite probe, dar care nu îl leagă direct pe inculpatul Risipiceanu de săvârşirea unei fapte, mai ales de cea de viol", potrivit Antena3.

Avocatul lui Risipiceanu neagă că acesta ar fi recunoscut fapta

De asemenea, avocatul lui Risipiceanu susţine că inculpatul nu a recunoscut nimic din acuzaţiile ce i-au fost aduse. "Nu a recunoscut de la început. Nici înainte, nici în sală. Nu recunoaşte nimic, nu a văzut pe nimeni", a mai spus Vlad Valentin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro