Ştefan Risipiceanu, cel acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Dincă, a fost arestat preventiv

Ştefan Risipiceanu, cel acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Dincă, a fost arestat preventiv © captură video

Ştefan Risipiceanu, cel despre care Gheorghe Dincă a declarat că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui, a fost astăzi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Potrivit anchetei, criminaliștii au stabilit că urmele de spermă și salivă găsite în casa lui Gheorghe Dincă aparțin profilului genetic lui Fane Risipiceanu.

"Acesta (n.r. Ștefan Risipiceanu) a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism. La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Mihaela Luiza.

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate", a declarat Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.

Astăzi, Tribunalul București a decis ca Ștefan Risipiceanu să fie arestat preventiv. 

Ștefan Risipiceanu, declarații despre Gheorghe Dincă

Vă reamintim că imediat după ce s-a aflat de cazul din Caracal, Ștefan Risipiceanu a fost invitat la Acces Direct acolo unde susținea că nu știa ce făcea vecinul lui. De asemenea, acesta declara că speră ca Gheorghe Dincă să plătească pentru faptele lui. "Criminalul trebuie să plătească! Trebuie să plătească! Să-i dea pe viaţă! Criminal în serie! Eu nu am ştiut! Nu credeam aşa ceva! O viaţă să-i dea! Eu am dormit la el două săptămâni de zile. Dar nu am auzit nimic, ţipete, femei pe bătătură... nici fete sau femei!", spunea Ştefan Risipiceanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro