Ștefan Risipiceanu a recunoscut că a batjocorit-o pe Luiza Melencu. Le-a povestit anchetatorilor totul, pas cu pas

Ștefan Risipiceanu a recunoscut că a batjocorit-o pe Luiza Melencu. Le-a povestit anchetatorilor totul, pas cu pas © captură video

Ștefan Risipiceanu, cel despre care Gheorghe Dincă a declarat că a batjocorit-o și el pe Luiza Melencu, a recunoscut, în sfârșit, totul. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul le-a spus anchetatorilor, pas cu pas, ce s-a întâmplat și cum a aflat de faptul că fata fusese răpită în casa lui Dincă. 

Ștefan Risipiceanu ar fi spus că a văzut-o pe fată acasă la Gheorghe Dincă și l-a întrebat pe acesta cine este. Presupusul criminal i-ar fi spus că a adus-o pentru relații intime, moment în care i-ar fi cerut să poată și el face asta. Gheorghe Dincă ar fi acceptat, dar după ce actul s-a consumat, Fane, așa cum îl știu oamenii, a plecat acasă. 

"Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata şi George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex. Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase şi pe el să aibă relaţii cu fata. Cu siguranţă a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi şi participat la uciderea tinerei. Fane Risipiceanu a declarat că, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, a plecat. La fel susţine şi Dincă. 

Deocamdată nu există alte probe, nu există indicii nici că ar avea vreo implicare în cazul Alexandrei", au spus surse din anchetă pentru adevarul.ro.

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul Caracal, Ștefan Risipiceanu declara la Acces Direct că a dormit timp de două săptămâni în casa lui Gheorghe Dincă dar nu s-a așteptat la așa ceva. "Criminalul trebuie să plătească! Trebuie să plătească! Să-i dea pe viaţă! Criminal în serie! Eu nu am ştiut! Nu credeam aşa ceva! O viaţă să-i dea! Eu am dormit la el două săptămâni de zile. Dar nu am auzit nimic, ţipete, femei pe bătătură... nici fete sau femei!", spunea Ştefan Risipiceanu.

Bărbatul a fost reținut miercuri. Procurorii susțin că probele ADN îl incriminează, iar acestea dovedesc că a abuzat-o sexual pe Luiza Melencu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro