Avocatul familiei Luizei Melencu, declarație care schimbă tot: „Fetele pot fi ascunse pe undeva”

Avocatul familiei Luizei Melencu, declarație care schimbă tot: „Fetele pot fi ascunse pe undeva” © arhivă

Au trecut aproape 3 săptămâni de când Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, iar avocatul familiei Melencu face, din nou, declarații despre cele întâmplate. Tonel Pop este de părere că fetele ar putea să fie în viață, pe undeva prin străinătate. 

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a declarat pentru Antena 3 că fetele sunt căutate în continuare, fie în viață sau moarte. De asemenea, Tonel Pop a mărturisit că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar putea fi plasate undeva în străinătate. 

”Fetele sunt căutate vii sau decedate. Este adevărat că anchetatorii caută în aceste rămășițe urme a cadavrelor fetelor. Organele de anchetă extind cercetările pe partea de relaționare, cu cine a discutat acest individ. 

Fetele pot fi ascunse undeva. E posibil să avem de a face cu un grup organizat care să ascundă fetele, să nu fie găsite. Pot fi plasate și în străinătate. Se lucrează elaborat, numai că nu s-au găsit persoanele sau s-au găsit și nu au recunoscut. Persoanele care par slabe de îngeri sunt mai viclene decât anchetatorii”, a spus Tonel Pop, la Antena 3. 

Gheorghe Dincă se asunde de jurnaliști

Astăzi s-au făcut noi percheziții acasă la Gheorghe Dincă și cercetări amănunțite în curtea criminalului din Caracal. De fiecare dată când este prezent la aceste operațiuni, Gheorghe Dincă este scoc prin poarta din spate a casei, pentru a se evita contactul direct al acestuia cu jurnaliștii și cu oamenii care îl înjură și blesteamă pentru faptele pe care le-a comis. 

După o nouă zi de percheziții finalizată acasă la Gheorghe Dincă, acesta a fost scos pe ușa din spate a curții sale și a avut o atitudine ciudată în fața camerelor, evitând să fie filmat. Criminalul din Caracal și-a pus cămașa pe față și s-a lăsat cu capul în jos, în momentul în care a văzut că jurnaliștii vor să-l filmeze. 

Femeia care a fost violată de Gheorghe Dincă a spus tot adevărul

Femeia care și-a făcut curajul să depună plângere la poliție împotriva lui Gheorghe Dincă, acuzându-l pe acesta de viol a rupt tăcerea. Aceasta a mărturisit la Antena 3 cum Dincă a amenințat-o cu moartea dacă povestește cuiva ce s-a întâmplat, a abuzat-o sexual și mai apoi a pus-o să muncească în grădina lui, la porumbi. Victima lui Gheorghe Dincă este din comuna Brâncoveni și susține că a trecut prin chinuri de neimaginat din cauza monstrului din Caracal. 

Mai mult, femeia a spus, cu groază în suflet că acesta se uita mereu la un film horror, atunci când o abuza. Acest lucru nu îi este nimănui străin, căci încă de la începutul anchetei s-a aflat că Dincă era un mare fan al filmelor horror și o persoană cu un comportament de-a dreptul șocant. Femeia mai mărturisește că acesta a amenințat-o cu moartea și chiar a pus-o să muncească în propria lui grădină, umilind-o.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro