Cazul Caracal. S-au făcut descoperiri șocante în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit anchetatorii

Cazul Caracal. S-au făcut descoperiri șocante în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit anchetatorii © arhivă

Cazul din Caracal pare că nu-și va găsi finalul prea curând. Anchetatorii au început în urmă cu câteva zile perchezițiile mai amănunțite asupra curții lui Gheorghe Dină, iar pentru acest lucru s-a folosit aparatură performantă.

În curtea lui Gheorghe Dincă au început cercetările mai amănunțite, iar pentru realizarea acestora s-a folosit aparatură performantă, mai exact un aparat de scanat potrivit pentru o astfel de operațiune. Astfel, imediat după începerea căutărilor, anchetatorii au descoperit, la nivelul solului, anumite anomalii, iar potrivit rezultatelor verificărilor, ar putea fi vorba despre obiecte de tot felul, îngropate în pământ de Gheorghe Dincă, notează antena3.ro. 

Anchetatorii cercetează, pentru moment numai terenul din curtea lui Gheorghe Dincă, mai notează sursa citată. 

Femeia care a fost violată de Gheorghe Dincă a spus tot adevărul

Femeia care și-a făcut curajul să depună plângere la poliție împotriva lui Gheorghe Dincă, acuzându-l pe acesta de viol a rupt tăcerea. Aceasta a mărturisit la Antena 3 cum Dincă a amenințat-o cu moartea dacă povestește cuiva ce s-a întâmplat, a abuzat-o sexual și mai apoi a pus-o să muncească în grădina lui, la porumbi. Victima lui Gheorghe Dincă este din comuna Brâncoveni și susține că a trecut prin chinuri de neimaginat din cauza monstrului din Caracal. 

Mai mult, femeia a spus, cu groază în suflet că acesta se uita mereu la un film horror, atunci când o abuza. Acest lucru nu îi este nimănui străin, căci încă de la începutul anchetei s-a aflat că Dincă era un mare fan al filmelor horror și o persoană cu un comportament de-a dreptul șocant. Femeia mai mărturisește că acesta a amenințat-o cu moartea și chiar a pus-o să muncească în propria lui grădină, umilind-o.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro