Coincidență sau mușamalizare? Incendiu puternic, la groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă

+2 click pentru
galerie

Coincidență sau mușamalizare? Incendiu puternic, la groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă © arhivă

Ancheta în privința crimelor din Caracal se adâncește tot mai mult, astfel că, după ce Gheorghe Dincă a început să coopereze cu anchetatorii și le-a mărturisit acestora că trebuie să cerceteze în amănunt groapa de gunoi din vecinătate casei sale, adâncă de 3 metri, acum, un incendiu violent a izbucnit chiar în groapa de gunoi cu pricina. Mușamalizare sau coincidență?

Astăzi, Gheorghe Dincă a început să coopereze cu anchetatorii și le-a mărturisit acestora faptul că ar trebui să cerceteze în amănunt o groapă de gunoi ce se află în apropierea casei sale, iar aceștia s-au gândit că acolo ar putea exista probe în ancheta ce-l vizează pe monstrul din Caracal. La numai câteva ore de la audieri și de la mărturisirile lui Gheorghe Dincă, groapa de gunoi cu pricina, care se află pe un teren ce aparține primăriei din Caracal...a luat foc, astfel că se consideră că s-a apelat la o mușamalizare și la distrugerea probelor ce l-ar putea incrimina și mai mult pe Gheorghe Dincă. 

„În această după-amiază, în vecinătatea depozitului închis de deşeuri menajere din oraşul Caracal, jud. Olt, pe o zonă în care se aflau deşeuri depozitate necontrolat, a izbucnit un incendiu. La faţa locului se acţionează cu 2 autospeciale ISU şi 2 motopompe. De asemenea se acţionează cu un buldo-excavator pentru restrângerea şi delimitarea focului. Fumul degajat nu afectează zona locuită. Comisarii din cadrul comisariatului judeţean Olt al Gărzii Naţionale de Mediu se afla la faţa locului, monitorizează situația, iar după ce focarul va fi lichidat vor demara o anchetă împreună cu reprezentanţii IGSU, pentru determinarea cauzelor izbucnirii incendiului”, se arată într-o postare a Gărzii Naționale de Mediu.

Alexandru Cumpănașu consideră că Gheorghe Dincă nu acționa de unul singur

Alexandru Cumpănaşu a menţionat într-o intervenție avută la tv că este convins de faptul că Gheorghe Dincă nu este criminalul nepoatei sale, Alexandra. Încă de la început, Alexandru Cumpănaşu a luat în calcul ipoteza unei reţele de proxenetism care ar lucra cu Gheorghe Dincă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro