Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă bomba! De ce a insistat "monstrul din Caracal" să-şi schimbe declaraţia

Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă bomba! De ce a insistat "monstrul din Caracal" să-şi schimbe declaraţia © arhivă

Ce se întâmplă cu dosarul, după ce Gheorghe Dincă şi-a schimbat complet declaraţia în privinţa Luizei Melencu? Avocatul "monstrului din Caracal" a dezvăluit totul! Mai mult, şi de ce a insistat Gheorghe Dincă să-şi schimbe mărturia.

După ce Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţia în faţa procurorilor DIICOT, susţinând acum, după şase luni, că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, avocatul său a făcut noi dezvăluiri.

La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a afirmat că Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie a anului trecut, a plecat vie din casa groazei. Potrivit celor spuse de "monstrul din Caracal", Luiza Melencu a fost luată cu forţa de trei indivizi şi scoasă prin spatele casei. 

Mai mult, acesta a precizat, conform RTV, că a fost bătut de aceşti indivizi, tocmai pentru că nu a fost de acord cu planurile lor. Ce s-a întâmplat mai departe cu Luiza, Gheorghe Dincă spune că nu ştie.

Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a atras atenţia asupra faptului că Gheorghe Dincă a dorit să arate tuturor că este nevinovat în cazul Luizei şi că nu a ucis-o. De cealaltă parte, în ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu, Claudiu Lascoschi a mărturisit că susţine în continuare cele declarate la începutul anchetei: că a ucis-o.

”A vrut să arate că este nevinovat cu privire la Luiza și că nu a omorât-o. El susține că Luiza a plecat de la el în viață. A fost luată fără voia lui. În privința Alexandrei își menține declarația. Va fi trimis în judecată pentru ambele fete. Este vorba despre omor simplu, nu omor calificat, pentru că este vorba despre o singură persoană ucisă, dacă nu este vorba despre cruzimi. Trimiterea în judecată se va face repede, nu va trece luna aceasta. Eu zic că dosarul este finalizat”, a spus Claudiu Lasoschi, potrivit stiripesurse.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro